ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Προφιλ Εταιρειας

Συνεχής Ανάπτυξη & Ποιοτικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία ΒΙΟΛΑΚ ιδρύθηκε 1964, έχει έδρα στους Αγίους Αναργύρους στη Δυτική Αττική, δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών αντικειμένων με τη μέθοδο injection και ασχολείται με την παραγωγή πλαστικών βιομηχανικών εξαρτημάτων για λογαριασμό τρίτων και με τον σχεδιασμό & κατασκευή καλουπιών

Η εταιρεία μας αναπτύσσεται και αλλάζει. Δεχόμενοι τις προκλήσεις της νέας εποχής μπορούμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σχεδίασης αντικειμένων, κατασκευής καλουπιών και παράγωγης πλαστικών σε χαμηλό κόστος. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς (π.χ. στην οικοδομή, στη βιομηχανία, στη διακόσμηση κ.α.).

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και με διαρκή στόχο την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών η ΒΙΟΛΑΚ παράγει εξαρτήματα που ικανοποιούν απόλυτα τις διεθνές προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης και ποιότητας ISO 9001.

Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, η εμπειρία και γνώση της αγοράς και οι συνεχείς μας επενδύσεις, μας οδήγησαν σε μια διαρκή ανοδική πορεία.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την θέση που κατέχουμε στο χώρο της παραγωγής πλαστικών εξαρτημάτων στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-κόστους για τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε, ώστε να δημιουργούμε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για στους συνεργάτες μας.

Η εταιρίας μας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία που πιθανώς χρειασθείτε και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας!!


Copyright © 2014-2020 ΒΙΟΛΑΚ. All Rights Reserved.